Afvallen wil niet

Welkom!

In mijn vorige blog schreef ik over de fysiotherapeut. Ik ben overgestapt naar een ander. Soms klikt het niet en dat was nu het geval. Ik heb bij deze nieuwe fysiotherapeut meer vertrouwen. Zo bleek ook dat ik last heb van Shin Spint.

Shin Splint

Mensen die aan hardlopen doen zullen  het denk ik wel herkennen. Ondanks dat ik het niet van het hardlopen heb. Het enige wat ik kan zeggen is dat het je scheenbeen heel veel pijn doet! Dus lopen is momenteel erg lastig. De ene keer kan ik 30 minuten zonder pijn lopen en de andere keer heb ik na 5 minuten al last. Ook heb ik nog last van mijn heup/bekken. Ik heb een andere stoel op werk. Deze zit beter, maar is nog niet geweldig. Dat moet ik aankomende week bespreken. Ik zou deze stoel twee weken testen.

Afvallen
Het afvallen wil momenteel niet lukken. Ik ben in de fase beland dat ik er even klaar mee ben. Terwijl ik dit schrijf besef ik dat ik de draad weer aan het oppakken ben. Ik ben een salade met gegrilde groeten aan het voorbereiden. Na het afwegen van mijn eten, meer eiwitten en minder koolhydraten en wat al niet meer, wil het even niet lukken. Afgelopen week bleek dat mijn vetpercentage omlaag was en spiermassa omhoog. Beide positief, maar mijn gewicht zakt niet. Er was zelfs iets bij. Dat is heel frustrerend. Daardoor had ik echt een dip te pakken. Het afvallen hoefde voor mij niet meer. Ik was er klaar mee! Totdat de volgende dag het stemmetje in mij zei dat ik gewoon door moet gaan. Doorzetten lijkt wel mijn levensmotto! Bij de pakken neer gaan zitten werkt ook niet. Het is een lange weg die ik te gaan heb. Ik besef heel goed dat het steeds met vallen en op staan gaat. Alleen heb ik nu het gevoel dat ik een berg blijf afrollen en het einde is nog niet inzicht.
ik zal

Hoe moeilijk het momenteel ook voelt, ik ga weer door!!!

Groetjes,
Sandra

3 gedachtes over “Afvallen wil niet

  1. Ik had precies hetzelfde bij de sportschool.. Maar kijk niet naar die weegschaal, dat het vetpercentage naar beneden gaat en de spieren omhoog is juist super!
    Heel veel succes, ook met het been..
    Liefs

    Like

Plaats een reactie