Wie ben ik?

Welkom!

Mijn naam is Sandra, 32 jaar. Heel mijn leven ben ik al te zwaar en ik heb de meeste diëten uitgeprobeerd. Met het ene dieet ben ik meer afgevallen dan met het andere. Uiteindelijk zijn de kilo’s er ook weer bijgekomen.  ikke

In 2014 ben ik begonnen met de 3 in 1 opleiding tot Gewichtsconsulent, Voedingsdeskundige en Coach. Alle 3 heb ik in 2015 met succes afgerond. Deze opleidingen heb ik in eerste instantie voor mijzelf gevolgd. Om zo meer over gezonde voeding te weten te komen. Het is nu 2016 en ik merk aan mijzelf dat ik daadwerkelijk iets met de opleidingen wil gaan doen. Ondanks dat mijn eigen traject naar een gezondere levensstijl ook volop loopt. Wie weet kunnen wij elkaar motiveren!
Dus ik ga aan de slag als Gewichtsconsulent! Mocht je vragen hebben of gewoon meer informatie willen dan kun je een mail sturen naar: gezondemaat@gmail.com.

In augustus 2015 heb ik besloten om de opleiding tot Mental Coach te volgen. Veel mensen weten wel wat gezonde voeding is en wat ze moeten doen om af te vallen. Het is lastig om gemotiveerd te blijven en door te zetten als het moeilijk wordt. Dit herken ik in mijzelf. Zo gaat het gezond eten goed en dan ineens is er iets waardoor ik terug val. Het sporten gaat mij (vergeleken met het eten) makkelijker af.  Ik sport 3 keer per week, waarvan 1 keer per week met een personal trainer.

Groetjes,
Sandra

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s